dimecres, 11 d’abril del 2012

Què tal, xiquets?

hola, hola...

dijous, 23 d’octubre del 2008

VAIG FORT

EIIIIII, GENTOLA, COM VA?

Per aquí molt rebé, una mica cansats de tanta mar, amb ganes de expandir-nos per l'espai terrestre però bé. Us deixe un vidiet molt guapo, perquè veieu com parlen es mallorquins (per sort aquí a Vila parlen "normal"). En tinc uns quants de companys mallorquins i no hi ha déu que els entengui, però fa gràci, és ver.Jejejeje.
Gaudiu-lo i si en voleu més busqueu VAIG FORT al youtube, és una versió mallorquina de Braveheart, boníssima.







Bé i aquest altre tampoc no té desperdici, una mica xenòfob, però està que t'hi cagues:



petonets, petites i mesquinets, i fets bonda, és ver, penseu en jo, i mets cosets balers,Mua

dijous, 2 d’octubre del 2008

DUES COSES

Hola xics, pos sí, tenim dues cosetes que contar-vos, dues notícies. Una dolenta i una bona. Per on voleu que comence?
Pos per la dolenta: Ube, la de veritat, ha desaparegut, fins al moment no sabem res d'ella des de dilluns, no contesta al mòbil (jejeje humor negre, com la gata). A tothora esperem la seua trucada, o, en el seu defecte, la de Salva, el nostre veí, que li fa de portaveu. Esperem que estiga per ahí de putiferi, però no sabem si a les gates operades els deixen intactes les ganes de follar, eb fi.

La notícia bona és que hem descobert un nou grupet de música que al Blesa esperem que li mole ( si no és que ja els coneix, cosa que no ens estranyaria el més mínim, tenint en compte lo friqui que és en aquestes qüestions, amb carinyo, s'entén). Es diuen Vampire Weekend i ens ha fet molta gràcia la cançoneta i el videoclip, que he trobat, de puta conya, mentre miràvem un videoclip dels grandiosos castellonencs PLEASANT DREAMS, que com ja sabreu, gràcies a un super reportatge de La Cartelera del Levante han tret nou disc i sembla que estan causant furor entre la penya més monyas (inclosa jo).

En fi, cliqueu a aquest vidiet del youtube i gaudiu. Muaks

Ah, i quan aneu a dormir i receu les vostres oracions recordeu incloure-hi a Ube. Gràcies.

diumenge, 28 de setembre del 2008

TENIM MASCOTA

Hola peninsulars. Heu vist que tenim una mascota al bloc? És V, la virtual. A falta de la real, pos ja juguem amb aquesta. Proveu a rascar-li la panxeta i veureu com ronroneja, i intenta caçar el ratolí.

Ei, poseu cosetes, encara que siga a comentaris, que si no, ho deixarem estar.
Animeu-vos.

Muaks

dimarts, 16 de setembre del 2008

Els Pitiusencs

Hola gentola

A veure si utilitzem més el blog, eh?!!
No res, per aquí estem, ja han començat les classes i pel moment molt bé, el dia que més treballe tinc tres classes i tots els dies acabe a les 2, encara que això d'anar a dinar a casa és perillós perquè en Pablete m'està cebant,jejeje.

Ei, ja se'ns ha apegat moltíssim el parlar eivissenc, ja ho veureu ja.

No res, us deixem unes fotiquis de la visita peninsular d'aquests dos grans personatges, persones i éssers humans que són. bé ja ho sabeu, jeje, moltes gràcies per la visita, ens feia molta falta i ens ho passàrem pipa.

La resta, ja sabeu, quan volgueu, se'n veniu. Ja li hem dit a la Sandra i al Blesa que no anirem a València el proper pont d'octubre, així que si teniu vacances i us abelleix ja ho sabeu (us recomanam ASCOMAR, és més barat i us deixa a la porat de ca nostra)

Bé, cuideu-vos i

dimecres, 3 de setembre del 2008

CEBAROCK

Per als que no estàveu per la comarca us deixem unes fotos del CEBAROCK megafestival que se celebra, com podeu imaginar a la Pobla de Vallbona,el cartell era d'excepció: uns que no recorde com es deien (eren de Riba-roja, crec), RAPSODES (el grup apadrinat, molt gustosament, per la penya) i SVATERS, com s'heu quedat?????

Va estar molt bé perquè ens va permetre retrobar-nos amb antics companys de l'institut, i això sempre et fa sentir jove, o més vell, tan se val. Supose que haureu reconegut a alguns del il·lustres poblanos i manrasanos qu apareixen per aquí.

ÚLTIMA SETMANA A VALENCI

aQUÍ TENIU UNES FOTETS DELS ÚLTIMS DIES QUE HEM PASSAT A VALÈNCIA. HI HA ALGUNES DE LA NIT A VILLAUTOPIA ESPERANT QUE ES FES DE DIA PER VEURE LA FINAL OLÍMPICA DE BÀSQUET, D'ALTRES SÓN DEL CONCERT DE ROSENDO I TAMBÉ DE ´L'ÚLTIM SOPARET A SANT VICENT (UN COMIAT MOLT LLIRIANO), JEJEJ, GAUDIU-LES